Jennifer Grundström

Kategori: Love

Saturday and work mode on

Hej på er! Kom hem från jobb för en stund sedan, jobbade 11-18 och är nu hemma och myser lite innan jag ska tillbaka och jobba i baren till stängning. Ska titta på något avsnitt av vår serie och äta gottis! Hoppas ni har en fin lördag!

My little girl

Idag fyller vår lilla tjej 10 veckor. Oj så mycket hon växt på bara de två veckor vi haft henne. Hon har fått massa päls och blivit så fluffig och fin. Min gosis!

Doesn't get better than this

Har haft en supermysig vecka i Norrland med världens finaste människor. Nu ska vi äta en god middag innan vi tar tåget söderut. Kommer sakna alla så himla mycket men det ska bli skönt att komma hem igen!

Picnic with my love

Igår var det äntligen dags för den efterlängtade långhelgen. Jonathan & jag åkte till min moster och hennes man i Gudhem för att hälsa på dem och min mormor som var på besök. Så kul för mig att träffa lite goa släktingar och prata gamla minnen hihi. Träffar ju inte min släkt så ofta nu för tiden. Men min moster har jag ju bara några mil till så dem måste vi hälsa på oftare tycker jag!

Imorse gick vi promenad i det fina vädret, åt en god påsklunch här hemma och sen bestämde vi oss för att åka på picknick till ett ställe Jonathan ville visa mig.
Det var så fint och mysigt där bland klipporna. Vi satt i tunna jackor och stekte i solen med påskgodis & glass. Har inte ätit godis på tre månader så jag tog en godisdag idag. Det är ju ändå påsk!
Jag smakade den nya tutti-frutti glassen som smakar precis som godisarna, så god!! Dessutom är den laktosfri, yäy!

Upp