Jennifer Grundström

Kategori: Beauty

Sunny saturday

Idag mötte Korall & jag upp Fannie & Bella i stan för en promenad i solen. Vi stannade sen på Rådhuset en stund för fika. Så mysigt, behövdes verkligen.

Ska se lite serier med Jonathan nu innan jag ska iväg på jobb. Ha en fin lördagkväll!

The perfect palette

Äntligen har jag denna palett i min ägo, velat ha den så himla länge! Jag har hört så mycket bra & sett swatches på den innan men jag blev ändå såå positivt överraskad om hur bra den var. Älskar bh Cosmetics och har skuggor därifrån tidigare, men dessa färger är verkligen jag.

Fick tyvärr betala tull men det fick det vara värt, min syster och jag delade eftersom vi köpte en var så det blev ingen stor summa. Skulle nästan köpt två paletter till mig själv dock, den kommer gå åt haha..

Måndag och jag är fortfarande walking dead efter lördagens bravader. Hade dock sjukt kul så det var det värt! Vi var några tjejer som träffades en stund hos mig i lördags innan vi gick in till stan för några glas & tapasbricka på Pinchos. Så trevligt! Men jag ska ta några vita helger framöver har jag bestämt mig för hihi.

Nu är det en ny vecka som består av jobb & träning. Jag har lagt upp nytt kostschema och har mer tid för träning denna vecka när jag jobbar förmiddag. Smider planer för Valborg och en Stockholm weekend för att träffa bästis som jag inte träffat på alldeles för länge, älskar att ha något att se framemot, wie

RitualsNär jag var i Stockholm över några dar med tjejerna den här tiden förra året upptäckte jag Rituals produkter första gången. Sedan dess har jag verkligen varit fast för dem. Min första produkt var deras eye make-up remover (den ljusrosa) och den är inte ens slut än haha. Man behöver så himla lite på en våt pad och sminket går bort direkt, även vattenfasta produkter. Kostar ca 100 kronor. Tips!

Sedan har jag som ni kanske ser samlat på mig x antal produkter från detta märke som jag både köpt själv, fått i present eller fått från Rituals själva för att jag är medlem.
Alla oljor, bodylotions och scrubs luktar så himla fräscht och orientaliskt. Trots att produkterna inte är så fasligt dyra så känns de verkligen lyxiga!

Har man inte en butik i närheten kan man beställa på deras hemsida HÄR. Men jag rekommenderar er verkligen att titta in där om ni har vägarna förbi. 
De har det supermysigt och personalen är underbara och tar alltid väl hand om en!

Diamonds

Tog två nya hål i höger öra och ett i vänster idag, älskar dem!

Wanties

Lite cravings på sminkfronten just nu. Ni hittar allt på asos.com förutom NYX paletten som finns hos nordicfeel.se

Last night

Var på mysig middag med Emma och Johanna igår innan vi därefter gick och satte oss i parken med massa godis och skrattade tills tårarna rann. Så fina tjejer

Upp